De eerste stap naar de oplossing is gezet!

Eerst en vooral dankjewel om ons (opnieuw) te contacteren. We doen meteen ons best om jouw vraag zo snel mogelijk te behandelen.

Is jouw vraag eerder dringend? Bel ons dan gerust even op het nummer: +32(0)3/777 88 80. Je kan ons bereiken tijdens de openingsuren van onze winkelruimte, zijnde van maandag t.e.m. donderdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Op vrijdag kan je bij ons terecht van 8u tot 12u en van 13u tot 16u.

Op de hoogte blijven?

Maandelijks sturen wij een e-nieuwsbrief uit waarin je de laatste promoties, vacatures, tips en afwijkende openingsuren kan terugvinden. Wil je deze ook graag in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder snel in:

Subscribe

Volg ons ook via facebook!

Bijna wekelijks posten we hier voor onze 400+ volgers een leuke of interessante update. Handig om op de hoogte te blijven van gloednieuwe promoties, vacatures of afwijkende openingsuren. Klik even op het onderstaande facebook-logo en ontdek het zelf!

Tevreden over onze service?

Heb je reeds eerder met ons samengewerkt en wil je jouw ervaringen met ons én anderen delen? Klik dan op de onderstaande knop en schrijf een Google review over ons familiebedrijf: