Herstellingen

HerstellingenIn het professionele werkatelier van Piessens Electro Industrie kan je ook steeds terecht voor het herstellen en reviseren van diverse machines. Onze uiterst ervaren en vakkundige technische collega’s kijken de binnengekomen herstellingen na en controleren ook steeds of er nog voldoende onderdelen te verkrijgen zijn.

Dankzij ons zorgvuldig uitgebouwd machinepark ontdoen we de oude onderdelen van roest en corrosie zodat we de herstellingen steeds op een vakkundige manier kunnen uitvoeren. Daarbovenop krijgen ook alle motoren en machines die terug bij ons buitengaan een laagje roestwerende verf en een gekleurde laklaag ter bescherming. Zelfs de grootste wrakken gaan hier dus weer bijna als nieuw buiten.

De volgende machines en items kunnen bij Piessens Electro Industrie worden hersteld: elektrisch professioneel gereedschap, hydraulische slangen, pompen, ventilatoren, stroomgroepen en heteluchtkanonnen. Andere herstellingen kunnen steeds op aanvraag.

 

 

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden: 

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine: € 15,00
  • Alle andere herstellingen: € 20,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.

 


In ons professioneel werkatelier kan je ook terecht voor de volgende herstellingen en services: