Herstelling & Onderhoud

Services - werkplaats herstelling en onderhoud van ventilatorenIn ons professioneel werkatelier kan je steeds terecht met defecte gereedschappen, hydraulische slangen, pompen, ventilatoren, stroomgroepen, heteluchtkanonnen en elektromotoren.

Dankzij ons zorgvuldig uitgebouwd machinepark gaan zelfs de grootste wrakken hier bijna weer als nieuw buiten.” – oprichter Julien Piessens.

Onze uiterst ervaren en vakkundige technische collega’s kijken de binnengekomen items na en controleren ook steeds of er nog voldoende onderdelen te verkrijgen zijn. Vervolgens ontdoen ze de oude onderdelen van roest en corrosie zodat de herstellingen steeds op een vakkundige manier kunnen worden uitgevoerd. Daarbovenop krijgen ook alle motoren en machines die terug bij ons buitengaan een laagje roestwerende verf en een gekleurde laklaag ter bescherming.

Herstellingen van andere gereedschappen en machines kunnen steeds op aanvraag.

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden: 

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine: € 15,00
  • Alle andere herstellingen: € 20,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.

 


In ons professioneel werkatelier kan je ook terecht voor de volgende extra services: