Herstelling & Onderhoud

In ons professioneel werkatelier kan je steeds terecht met defecte gereedschappen, hydraulische slangen, pompen, ventilatoren, stroomgroepen, heteluchtkanonnen en elektromotoren. Herstelling van andere machines kunnen steeds op aanvraag.

Dankzij ons zorgvuldig uitgebouwd machinepark gaan zelfs de grootste wrakken hier bijna weer als nieuw buiten.” – Oprichter Julien Piessens.

Onze uiterst ervaren en vakkundige technische collega’s kijken de binnengekomen items na en controleren ook steeds of er nog voldoende onderdelen te verkrijgen zijn. Indien de herstelling onverantwoord blijkt te zijn door te hoge kosten of niet meer leverbare wisselstukken, nemen wij steeds eerst opnieuw contact met de klant op om het verdere verloop te bespreken.

Bekijk via het onderstaande overzicht de diverse herstellingen in detail:

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden: 

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine: € 20,00
  • Alle andere herstellingen: € 25,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.

 


Hiervoor kan je ook bij ons terecht

HERWIKKELEN EN HERSTELLEN VAN ELEKTROMOTOREN

UITBALANCERINGEN
DRAAI- & FREESWERK
INDIENSTNAME ABB-FREQUENTIEREGELAARS
ONDERHOUD AIRPRESS-COMPRESSOREN
UITMETEN VAN ELEKTRISCHE MOTOREN