Herstelling & onderhoud van elektrisch en accu gereedschap

Neem contact met ons op

 

In ons professioneel werkatelier kan je steeds terecht met defecte gereedschapsmachines (elektrisch en op accu). Onze uiterst ervaren en vakkundige technische collega’s kijken de binnengekomen gereedschapsmachines na en controleren ook steeds of er nog voldoende onderdelen te verkrijgen zijn. Indien de herstelling onverantwoord blijkt te zijn door te hoge kosten of niet meer leverbare wisselstukken, nemen wij steeds eerst opnieuw contact met de klant op om het verdere verloop te bespreken.

De volgende merken worden in ons werkatelier hersteld:

Ook de volgende merken kunnen in ons werkatelier worden hersteld: Bosch Festool Makita Metabo Ridgid Rupes
Andere merken op aanvraag.

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden:

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine: € 20,00
  • Alle andere herstellingen: € 25,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.