Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte over onze openingsuren, bedrijfsnieuwtjes en promoties!

Via deze weg geeft u Piessens Electro Industrie de toestemming de ingegeven informatie op onderstaand formulier te gebruiken om u maandelijks een nieuwsbrief toe te sturen via e-mail.

Uw persoonsgegevens worden door Piessens Electro Industrie NV, gelegen in de Begijnenstraat 43-47 te Sint-Niklaas België (+32 (0)3/777 88 80) verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing  (/om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op [info@piessenselectro.com]. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.piessenselectro.com.

Ter info: Bij iedere nieuwsbrief heeft u onderaan de mogelijkheid om de ingevoerde gegevens aan te passen of u zich meteen uit te schrijven.

 

Inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief