BERICHT – Bedankt aan alle bezoekers van onze 2de Open Bedrijvendag

Het was weer een TOP-editie!

“Wat speelt er zich af achter de vele vitrines van Piessens Electro Industrie? Geen beter moment dan de Open Bedrijvendag om dat te weten te komen” – De zondag

55 jaar na de eerste aanvraag van het handelsregister en 5 jaar na hun eerste deelname aan de Open Bedrijvendag, stelden de 3 generaties Piessens voor de 2e keer hun bedrijf open voor het grote publiek.

Bezoekers konden zich door ons gespecialiseerde team laten rondleiden tussen de meer dan 50.000 verschillende producten en konden ook de voorstellingen volgen van onze grootste specialiteiten in onze professioneel uitgeruste werkplaats: herwikkelen van motoren, herstellen van machines en persen van hydraulische slangen. Tenslotte kon iedereen even nagenieten met een drankje en een heerlijke pannenkoek uit een échte pannenkoekenmachine tussen de demostanden van onze vaste leveranciers.

Op zondag 1 oktober 2017 tussen 10u en 17u mochten we zo’n 750 bezoekers ontvangen in onze bedrijfsgebouwen. We willen hen graag allen bedanken voor de interesse en de leuke positieve reacties.

Ook een hele dikke merci aan alle medewerkers die zich die dag voor de volle 100% hebben ingezet om er voor iedereen een leuke, leerrijke en speciale dag van te maken!

 

Tot de volgende editie!

Openbedrijvendag 1 oktober 2017 - Wij doen mee!