Wie wij zijn

In een tijdperk van economische schaalvergroting blijft Piessens Electro Industrie zich graag opstellen als een kleine, onafhankelijke partner. Door vastberaden onze eigen koers te varen, willen wij een toonbeeld blijven van flexibiliteit en vlotte leveringen. Wij hechten enorm veel belang aan constructieve en positieve banden met onze klanten. Stichter Julien Piessens legde dankzij zijn vakkennis en ondernemersspirit reeds de diepgewortelde fundamenten voor talrijke aangename langetermijnrelaties, die ons in staat stelden om tot op de dag van vandaag mee te groeien met onze klanten.

Met onze voorraad van ruim 55 000 verschillende artikelen, kunnen wij jou steeds in een mum van tijd verder helpen. Ontbreekt het product dat je zoekt toch tijdelijk, dan stelt één van onze technisch onderlegde medewerkers je zo mogelijk een valabel vervangtype voor. Daarnaast blijven wij ons graag ook de komende jaren toeleggen op specifieke activiteiten zoals het herwikkelen van motoren, het herstellen van industriële gereedschapsmachines en het persen van hydraulische slangen op maat.

Wij beseffen als geen ander dat een team veel meer waard is dan de som van individuele kwaliteiten. Daarom hanteren wij resoluut een vlakke organisatiestructuur, waarin de zaakvoerders zich als bescheiden groepsspelers opstellen.Wij appreciëren oprecht de loyaliteit van onze eigen medewerkers, die dankzij hun respectabele anciënniteit, een knowhow van onschatbare waarde hebben opgebouwd en iedere dag opnieuw een grenzeloze beroepsfierheid etaleren. Hun inzet stelt ons familiebedrijf in staat om jou met kennis van zaken bij te staan en vakkundig te assisteren bij iedere technische uitdaging.

ONS VERHAAL

office-1
office-1
office-1
office-1
office-1

Kijk binnen