FAQ – Frequently Asked Questions – Veelgestelde vragen

Piessens Electro Industrie - Voorgevel

 

Neem contact met ons opGa meteen naar:

VOORSCHOT OP HERSTELLINGEN VOOR PARTICULIEREN
MOGELIJKE BETAALMETHODES

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden:

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine€ 20,00
  • Alle andere herstellingen€ 25,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hierover dan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.

 


Mogelijke betaalmethodes

Betaalterminals

Sinds kort beschikken wij over een betaalterminal voor Bancontact/Mastercard/Visa! Daarnaast kan je in onze winkelruimte ook steeds met cash betalen.

Factuurtermijnen

Door de financieel-economische situatie in de industriële sector zijn wij genoodzaakt om er strenger op toe te zien dat de betalingstermijn (30 dagen factuurdatum) van onze facturen wordt gerespecteerd.

Om te voorkomen dat afhalingen contant dienen te worden afgerekend als gevolg van langdurige achterstand van de betalingen, vragen wij onze klanten vriendelijk de boekhoudafdeling hiervan op de hoogte te brengen.