#Samentegencorona

NIEUWE RICHTLIJNEN TEGEN VERSPREIDING VAN COVID-19
Vanaf WOENSDAG 18/03/2020 12u00 t.e.m. ZONDAG 03/05/2020

Omwille van de beslissing van de regering, zijn wij genoodzaakt vanaf woensdag 18/03/2020 12u00 onze winkelruimte tijdelijk te sluiten tot minstens 03/05/2020.
Aangezien ons bedrijf in zekere zin ook een apotheek is voor vele bedrijven, willen wij in de mate van het mogelijke tegemoetkomen aan de noden van onze klanten.

Ons bedrijf blijft bijgevolg operatief voor onze klanten, met AANGEPASTE OPENINGSUREN én REKENING HOUDENDE MET DE ONDERSTAANDE VOORWAARDEN:

  • U bestelt het benodigde materiaal op voorhand via telefoon en/of e-mail. Ons bedrijf binnenstappen met een boodschappenlijst is gedurende deze periode niet toegelaten.
  • Van zodra het bestelde materiaal hier bij ons klaarligt, ontvangt u bericht via telefoon en/of e-mail. U kan het materiaal dan op het afgesproken moment bij ons afhalen. Let er dus zeker op dat u een geldig telefoonnummer en/of e-mailadres doorgeeft aan onze medewerkers!
  • Het materiaal kan deze periode enkel afgehaald worden via onze leveranciersingang (POORT A) op de grote parking. Bij aankomst belt u aan links naast de poort en wacht u bij binnenkomst in de afgebakende zone op één van de gemarkeerde plekken. Dit om een veilige onderlinge afstand (minstens 1,5 meter) te waarborgen.

Ook herstellingen kunnen na telefonische afspraak nog steeds bij ons worden binnengebracht. Wij willen u er wel op wijzen dat de wachttijden voor de herstellingen kunnen oplopen omwille van de beperktere werkomstandigheden.

Klanten worden gedurende deze periode niet meer meegenomen in de magazijnen en werkplaatsen. Gelieve ook ten alle tijden de onderlinge minimumafstand te respecteren, ook naar onze medewerkers toe!

Wie wenst kan op vraag steeds zijn/haar handen wassen in de nabijgelegen toiletten. 

AANGEPASTE OPENINGSUREN

Gedurende deze periode kan u van maandag t.e.m. woensdag bij ons terecht van 8u tot 12u en van 13u tot 16u30.
Van donderdag t.e.m. vrijdag kan u bij ons terecht van 8u tot 12u en van 13u tot 15u30.

T.e.m. 04 mei 2020 zijn wij alle zaterdagen gesloten. 

 

Alvast bedankt voor uw begrip en de medewerking!