Persen van hydraulische slangen

Neem contact met ons op

 

We beschikken over een heel assortiment hydraulische slangen en koppelingen om onze klant zo snel mogelijk verder te kunnen helpen.
Indien een technische medewerker aanwezig is, kan men een op maat gemaakte hydraulische slang persen terwijl je wacht in onze winkelruimte. 
De wachttijd hiervoor bedraagt circa 15 minuten.

Hydraulica is een aandrijftechniek die gebruik maakt van vloeistoffen onder een hoge druk. Hydraulische systemen worden onder andere toegepast in mobiele systemen zoals vorkheftrucks, bulldozers, … maar ook in diverse industriële installaties zoals spuitgietmachines of windturbines. Een werkdruk van 400 bar is hier geen uitzondering. Het is dus erg belangrijk om een hydraulische slang te maken naar de nodige behoefte/werkdruk en dat de koppelingen stevig aan de uiteindes worden geperst.

 


Voorschot op herstellingen voor particulieren

Door het veelvuldig niet afhalen van herstelde en onherstelbare machines, zijn wij genoodzaakt aan onze particuliere klanten een voorschot te vragen. De volgende tarieven gelden:

  • Herstelling van 1 gereedschapsmachine: € 20,00
  • Alle andere herstellingen: € 25,00

Dit voorschot dient enkel als dekking van de nazichtskosten en wordt dus enkel aangerekend indien de herstelling onverantwoord is door te hoge herstelkosten of niet meer leverbare wisselstukken. Wij brengen je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Bij de effectieve herstelling van het item, worden de herstelkosten uiteraard verrekend met dit voorschot. Ook bij de aankoop van een nieuw of gelijkwaardig toestel verrekenen we dit voorschot met de aankoopprijs.

Wij vragen onze klanten vriendelijk om het herstelde of onherstelde goed binnen de 30 dagen na verwittiging bij Piessens Electro Industrie af te halen. Na deze periode worden de onderdelen verschroot en zijn deze niet meer ter beschikking voor afhaling.