Persen van hydraulische slangen

Maak hier meteen een afspraakHydraulica is een aandrijftechniek die gebruik maakt van vloeistoffen onder een hoge druk. Hydraulische systemen worden toegepast in mobiele systemen zoals vorkheftrucks, bulldozers, … maar ook in diverse industriële installaties zoals spuitgietmachines of windturbines. Een werkdruk van 400 bar is dus geen uitzondering. Reden te meer om te zorgen dat deze hydraulische slangen zorgvuldig worden uitgekozen naar de nodige behoefte/werkdruk en dat de koppelingen stevig aan de uiteindes worden geperst.

 

Bij Piessens Electro Industrie beschikken we standaard over een heel assortiment aan hydraulische slangen en koppelingen om onze klanten snel te kunnen helpen. Dit betekent dan ook dat onze technische medewerkers meteen een nieuwe hydraulische slang kunnen persen terwijl je wacht in onze winkelruimte. De wachttijd voor het persen van een hydraulische slang is gemiddeld 15 minuten, zonder eventuele meerwerken.

Opteer je toch liever voor een compleet nieuwe voorgeperste hydraulische slang? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod hydraulische slangen en koppelingen.

 

 

Voorschot op herstellingen voor particulieren

Klik hier voor meer informatie.

 


Terug naar het overzicht