ONS BEDRIJF

Onze missie, activiteiten, producten en dienstverlening

Voor het aanleveren van technische componenten is men bij Piessens Electro Industrie aan het juiste adres. Met een vrij toegankelijke winkelruimte én permanent voorraad van 55.000 artikelen in automatisering, elektriciteit, hydrauliek, gereedschap, mechanica, pneumatiek, kunststoffen, et. zijn wij al 3 generaties lang voor vele klanten uitgegroeid tot externe magazijn en aankoopdienst.

Daarnaast kan men in de eigen hersteldienst van onze familiebedrijf ook terecht voor het “bobineren” of herwikkelen van elektromotoren, het persen van hydraulische slangen, alsook het herstellen van diverse professionele industriële toestellen, etc.

Ons algeheel doel: ervoor zorgen dat de klant met de juiste technische ondersteuning zo efficiënt mogelijk geholpen is.


Onze visie

We streven ernaar om voor zoveel mogelijk ondernemingen, van éénmanszaak tot multinational, één van de vaste partners te zijn voor het aanleveren van technische componenten. En dit verspreid over het Waasland, Vlaanderen, België en zelfs daarbuiten.

Door het steeds blijven optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en werkmethodes willen bij intern efficiënter kunnen werken om ons zo nog flexibeler op te stellen naar onze klanten.


Onze waarden en normen
  • Flexibiliteit en vindingrijkheid – Durven verder denken én gaan
  • Ondersteuning – Voor mens en machine
  • Oplossingsgericht – Met een flinke portie ‘out of the box’
  • Familie – Kom thuis in ons bedrijf
  • Our teamwork makes your dream work!