PERSEN VAN HYDRAULISCHE SLANGEN OP MAAT

Hydraulica is een aandrijftechniek die gebruik maakt van vloeistoffen onder hoge druk. Hydraulische systemen worden onder andere toegepast in mobiele systemen zoals vorkheftrucks, bulldozers, kranen, enz. maar ook in diverse industriële installaties, zoals spuitgietmachines of windturbines.

Een werkdruk van 400 bar is hier geen uitzondering. Het is dus erg belangrijk om een hydraulische slang te maken naar de benodigde behoefte en dat de koppelingen stevig aan de uiteindes worden geperst.

Permanente voorraad

In het geval van een defecte hydraulische slang, is het vaak belangrijk dat er snel een oplossing wordt geboden. Dankzij onze grote en uitgebreide permanente voorraad aan hydraulische slangen en bijhorende hydraulische koppelingen, staan wij steeds paraat om pannes op te vangen.

Daarnaast zijn er in ons familiebedrijf ook steeds medewerkers, inclusief één van de zaakvoerders, aanwezig die een hydraulische slang kunnen herstellen of zelfs een volledig nieuwe hydraulische slang op maat kunnen persen.
Hiervoor hebben onze medewerkers doorgaans een kwartier tijd per slang nodig. U kunt dus perfect onze winkel met een defecte slang binnenstappen en een goed kwartier later weer vertrekken met een nieuwe of herstelde slang!

15 minuten wachttijd bij een bezoek aan onze winkel